Meller Islandsheste

Nyheder

Nyheder

Her har du mulighed for at følge med i hvad jeg går og laver til hverdag. Nyhedssiden vil blandt andet blive brugt til tilbud, salgsannoncer og meget mere. Du kan også følge med på Faccebook og Instagram hvor du kan få opdateringer fra mig direkte ind på dit newsfeed.

Nye muligheder for træning

? I anledning af at jeg nu har mere tid i Aalborg tilbyder jeg igen undervisning, tilridning, træning og kommission af islandske heste.
? Boksene jeg har lejet befinder sig på
Jespersgaarde i Dronninglund, hvor der findes ridehal, ridebane med runddel samt lækkert rideterræn med Dronninglund Storskov i baghaven!
 
??? Hestene får tildelt en lækker stor boks med træpiller eller halm alt efter ejers ønske og en lækker fold med meget foldtid enten alene eller med en makker, hvis det ønskes og kan lade sig gøre.
 
??? Der fodres med hø og wrap af fantastisk kvalitet flere gange om dagen i vinterperioderne og går på døgnfold medmindre andet ønskes i sommerperioden, hvor der suppleres med vitaminer dagligt. Ønskes hesten fodret med andet kraftfoder eller tilskudsfoder, sørger ejer for at det er købt ind.
 
? Der er opsyn med hestene flere gange dagligt alle 7 dage i ugen, og sker der hesten noget, findes en løsning hurtigst muligt i samråd med ejer og dyrlæge.
 
? Hos os har vi plads til alle! Om det er en skovturshest eller en fænomenal konkurrencehest, er alle lige meget værd hos os. Der er også plads til alle køn – om det er hopper, vallakker eller hingste, finder vi altid den mest optimale løsning for hesten, så opholdet bliver bedst muligt for den enkelte.
 
? Ejer får mulighed for at følge med i hestens træningsplan samt få noter om udviklingen igennem hele forløbet.
 
??‍♂️ Træningen bliver udført af Freja Haldorf Meller, som er en ung, erfaren islænderrytter, der har stor erfaring med træning af alle slags heste. Hun har redet alle typer islændere – heriblandt de energiske hingste og de helt rolige ungheste samt stabile grissepassere.
 
? Derudover har hun også erfaring indenfor stævner, hvor hun flere gange har kvalificeret sig til DM med sin gamle hest, samt konkurreret på Island med udtagelse til Landsmót.
 
??? Oveni har hun arbejdet som beridder i flere stalde, hvor hun har haft ansvaret for hovedsagligt de unge i den ene stald – hun har været både i Danmark og på Island. Sidst har hun været cheftræner hos Lian, ejet af den anerkendte Stein Sorknes med stor succes.
 
? Udover selv at have modtaget meget undervisning igennem årene af flere professionelle, har Freja også selv undervist hold på alle niveauer på en rideskole tæt på Herning med stor glæde blandt eleverne.
Træningsopholdene afsluttes altid med undervisning, så ejer/rytter for den bedste start på fremtiden med deres skønne muler.
 
?? Lyder dette som noget for dig og din hest, skal i være så velkomne til at kigge forbi stalden eller ringe for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde jer videre på jeres vej!
 
?? Ses vi?
DSC00015
110186246_927150447762286_3984836514659132155_n
110233206_927150511095613_2465834073789919809_n